Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csodakarfiol kezdőknek

default user icon
15 4.3/5

Hozzávalók

  • 1 fej karfiol
  • vaj
  • zsemlemorzsa
  • 2 db tojás
  • 4 dl tejföl
  • 15 dkg reszelt sajt
  • szerecsendió

Elkészítés

    1. A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük.
    2. Egy tűzálló tálat kivajazunk, zsemlemorzsával megszórjuk. A karfiolrózsákat a tepsiben egymás mellé helyezzük. A tojást a tejföllel és a reszelt sajttal összekeverjük, beleszórjukaszerecsendiót, és ezt a szószt ráöntjük a karfiolra.
    3. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje szép barna lesz (kb. fél óra). 

    TÖBB, MINT 50 ELLENÁLLHATATLAN KARFIOL RECEPT  

    TOJÁSOS RAKOTT KARFIOL PIRÍTOTT BACONNEL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

judit1543
Tényleg egyszerű elkészíteni, és nagyon finom! Én is karikáztam bele virslit is:)
bahemaaf
Egyszerű és isteni! Ma főztem, már kétszer ettem belőle és még tuti, hogy jó néhányszor a menüben fog szerepelni nálunk! Köszönet a receptért!
caviking
Zsír kezdő vagyok. Hány fokos sütőbe tegyem be?
atesz069
Kipróbáltuk.Egy hónapja először és azóta még vagy ötször. NAGYON JÓ !!!!!!!!!!!!!!! Köszi.
bruer
Ismerős ez a recept, csak én öntött karfiol néven ismerem
mary-anna
Én ma nagyon light-osra vettem. Kelbimbóból csináltam, tejföl helyett joghurttal, és póréhagymát rétegeztem az aljára! Isteni volt!
mary-anna
Én ma nagyon light-osra vettem. Kelbimbóból csináltam, tejföl helyett joghurttal, és póréhagymát rétegeztem az aljára! Isteni volt!
syatzza
Füstölt csülökkel meg különösen!
syatzza
Füstölt csülökkel meg különösen!
syatzza
Füstölt csülökkel meg különösen!

Hasonló Receptek

Magazin