Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemellfilé csiperkés avokádókrémmel

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk, elősütjük, majd serpenyőben, fedő alatt még 10 percig pároljuk.

Az avokádót hosszában kettévágjuk, héját eltávolítjuk, húsát felszeleteljük, és a citrom levét rácsurgatjuk.

Az apróra vágott hagymát vajon megpirítjuk. Mikor elkezd pezsegni, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és avokádót. Lassú tűzön pár percig főzzük, majd botmixerrel krémmé törjük. Felforraljuk és tejszínnel dúsítjuk.

A paradicsomokat kettévágjuk, és megsütjük.

A csirkemelleket tálalás előtt felszeleteljük, a paradicsommal díszítjük és a mártással meglocsoljuk.

Ízlés szerint párolt rizst is kínálhatunk mellé.

Ezek is érdekelhetnek