Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Céklás brownie

default user icon

Hozzávalók

  • 20 dkg étcsokoládé
  • 20 dkg cékla
  • 10 dkg puha vaj + a formához
  • 10 dkg cukor
  • 2 tk vaníliás cukor
  • 1 csipet só
  • 4 db tojás
  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg őrölt mogyoró vagy dió
  • 1 ek porcukor

Elkészítés

    1. A csokoládét késsel felaprítjuk, majd a felét fémtálba szórjuk, és vízfürdőben felolvasztjuk. A céklát egyszer használatos konyhai kesztyűben meghámozzuk és durvára reszeljük.
    2. A vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sót robotgép habverőjével habosra keverjük kb. 5 perc alatt. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat 1/2-1/2 perc alatt, majd beleforgatjuk az olvasztott csokoládét, a céklát, a lisztet, a mogyorót és a maradék aprított csokoládét. Ne keverjük túl sokáig!
    3. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. (A légkeverést ne kapcsoljuk be!) A tésztát gondosan kikent 28 x 17 cm-es formába töltjük, és a sütő középső részében sütjük 40-45 percig. Tűpróbával ellenőrizzük, majd kivesszük, és kissé hűlni hagyjuk. Végül kockákra vágjuk, és a porcukorral meghintve tálaljuk.

    MÉG TÖBB ISTENI CÉKLÁS FINOMSÁG >>> 

    BROWNIE, AZ AMERIKAI CSODA >>>  

Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm
Hirdetes

Hozzászólások

Hirdetes

Hasonló Receptek

Magazin

Hirdetes
Hirdetes