A tésztához összeszitáljuk a száraz hozzávalókat, elmorzsoljuk benne a vajat, majd hozzáadjuk a tejjel elkevert tojássárgáját és alaposan összegyúrjuk. Folpackba csomagoljuk, és 30 percig hideg helyen pihentetjük.
A tésztát kétfelé osztjuk, és enyhén kilisztezett felületen egy kb. 20x30 cm-es lappá kinyújtjuk. Kivajazott, kilisztezett tepsi hátán egyenként, 180 fokos sütőben kb. 8-10 perc alatt megsütjük.
A meggyet meglocsoljuk 2 ek aromával, és félretesszük.
A krémhez 1,5 dl tejet simára keverünk a pudingporral. A maradékot felforraljuk, hozzáöntjük a pudingos keveréket és állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Időnként megkevergetjük, és kihűtjük.
A vajat kihabosítjuk a porcukorral, hozzáadjuk a kihűlt pudingot, 1 tk aromát, és simára keverjük. A babapiskótát és a puszedlit apró darabokra tördeljük, majd összeforgatjuk a krémmel. A tésztalapokat megkenjük a lecsepegtetett meggy levével, az egyik lapra rákenjük a krém felét, elrendezzük rajta a meggyszemeket, és rákenjük a maradék krémet, végül befedjük a másik lappal. A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat, majd amikor langyosra hűlt, bevonjuk vele a süteményt.
Egy éjszakán át puhulni hagyjuk, majd tetszés szerint felszeleteljük. A szeletekre - olvasztott csokoládéval -meggyszemeket ragasztunk.