Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ásványpotló saláta

default user icon
4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 kis fej saláta, 1 csomag retek, 15 dkg sárgarépa, egy zellergumó fele, 4 dl joghurt, olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, vörösborecet, só

Elkészítés

    Elkészítése:
    Tisztítsuk és mossuk meg a zöldségeket. A retkeket hosszanti irányban vagdossuk be, és tegyük hideg vízbe, amíg ki nem nyílnak, mint a virág. Vágjuk karikákra a répát, csíkokra a zellert, és 2 percig blansírozzuk zubogó vízben, majd szűrjük le. Helyezzük tányérokra a salátaleveleket, majd rendezzük el rajtuk a répát, zellert és a retkeket. Zúzzuk össze a fokhagymát, keverjük el egy kevés sóval, ecettel és olajjal, majd ezt az öntetet osszuk el a tányérokon. Keverjük össze a joghurtot, és minden tányér salátára öntsünk belőle egy keveset.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin