Előkészítés: A csirkemellet kicsontozzuk, és 3–4 cm-es szeletekre vágjuk. Mélyebb tálba tesszük, megöntözzük a borral, megszórjuk a porcukorral, leöntjük a szójaszósszal, és 3 óráig hűtőben pihentetjük.
Elkészítés: Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, és a húst aranysárgára sütjük benne. Az ananászdarabokat a csirkéhez adjuk, és együtt pirítjuk. Ha az ananász is színt kapott, megszórjuk a liszttel, megöntözzük 4–5 evőkanál ananászlével, és a csirke páclevével. Az egészet még 2–3 percig együtt pároljuk, majd forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre