hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött sült alma

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Diófélék

Elkészítés

  1. Az almák tetejét levágjuk, majd óvatosan kivágjuk a magházak részét. Figyeljünk, hogy az almák alját nehogy kivágjuk.
  2. A dióbelet apróra vágjuk és egy edénybe tesszük. A vajkaramellát durvára aprítjuk és a dióhoz adjuk, majd a lekvárt is az edénybe tesszük.
  3. Összekeverjük a hozzávalókat és az almák belsejébe töltjük azt. Az almákat szilikonos lappal bélelt, magas
    falú tepsibe tesszük és előmelegített sütőbe helyezzük.
  4. Az almákat kb. 10 perc közepesen
    takarék lángon készre sütjük, majd fahéjjas porcukorral megszórjuk.

Megjegyzés

A sütés közben felszabadult illatok leírhatatlanok. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss