Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karfiolos zöldségleves

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát, a burgonyát és a sárgarépát meghámozzuk, a hagymát finomra, a burgonyát és a répát falatnyi darabokra vágjuk. A karfiolt megmossuk, kisebb rózsákra bontjuk.
  2. Egy lábasban felforrósítjuk a vajat, megfonnyassztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a burgonyát és a répát, kissé megpirítjuk. Felöntjük az alaplével, és felforraljuk. Hozzáadjuk a karfiolt, és félpuhára főzzük.
  3. Végül a leveshez adjuk a borsót is, felforraljuk, enyhén sózzuk, és az egészet puhára főzzük. A leöblített, finomra vágott petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

8 TIPP, HOGY IGAZÁN FINOM LEGYEN A KARFIOL!>>> 

ZÖLDSÉGLEVES, AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD - ÓRIÁS SAJTGOMBÓCCAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss