Elkészítés: Előkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, a tarján az inas részeket bevagdossuk, megszórjuk sóval, grill fűszerkeverékkel és durvára őrölt borssal. A karaj és tarja szeleteket egy tálba tesszük, és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje, majd 24 órára a hűtőbe tesszük pácolódni.
A hagymát és a burgonyát megtisztítjuk. A burgonyát hasábokra, a hagymákat félkarikákra vágjuk. A burgonyát bő olajban megsütjük.
A hússzeleteket grillen vagy serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük.
A megsült húst a sült burgonyával, a házi csalamádéval és a lilahagymával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre