Zsályás parajkrém pirított kiflikrumpliaval

default user icon

Hozzávalók

  • 400 g spenót
  • 2 dkg vaj
  • 2 dl tejszín
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • zsálya
  • 6-8 db kiflikrumpli
  • 0,5 dl olivaolaj

Elkészítés

    1. A spenótot egy kis felhevített vajon megpároljuk, ha kész, hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát, megfűszerezzük, felöntjük a tejszínnel, majd leturmixoljuk.
    2. A krumpit meghámozzuk, felkarikázzuk, és a felhevített olívaolajon aranybarnára sütkjük.

      A krumpli mellé tükörtojást is kínálhatunk. Jó étvágyat!
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin