Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mazsolás zabkása

default user icon
19 4.4/5

Hozzávalók

  • 2 bögre zabpehely
  • 3 bögre víz
  • 1/2 bögre mazsola
  • 1 mk fahéj
  • méz

Elkészítés

    1. A zabpelyhet sűrűn kevergetve szárazon átforrósítjuk, amíg illatozni kezd. Ezután hozzáadjuk a vizet, a mazsolát és fahéjat.
    2. Kis lángon kb. 10-15 percig kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik. Ha kevés a víz, közben hígítjuk.
    3. Tányérokba szedjük, és mézzel édesítjük.

    MÉZES-BANÁNOS ZABKÁSA>>> 

    ZABKÁSA ALAPRECEPT>>> 

    BÖGRÉS ALMÁS ZABKÁSA>>> 

     

Megjegyzés

A bögre 2 dl. Mazsola helyett vagy mellett almával is dúsíthatjuk.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Butaaaaaa
nem tudtok írni ti butták
Seggfej
Akkoooo lohaggy mej
Bálintkahh
a neved is az hoyg segfely
Bálintkahh
dehát mte vagy a segfely
Butaaaaaa
nincs is benne zab
Seggfej
Miét vagyok hüje te Seggfej
Butaaaaaa
pedig ez nagyon finom te huje vagy
Bálintkahh
te huje vagy mert ojan nagyon
Seggfej
Mijaz a datoja ?
Seggfej
De nagyon finom volt csak nem szeretem se a zabkását se a mazsolát.

Hasonló Receptek

Magazin