Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A darált húsba belekeverjük a sót, a borsot, a kakukkfüvet és a szétnyomkodott fokhagymát, és a hússzeletekre simítjuk, majd föltekerjük rolád formára. A tekercsek végét egy-egy fogvájóval rögzítjük.
Serpenyőben olajat hevítünk, és a roládokat minden oldalról megsütjük.
Közben apróra daraboljuk a körítésnek szánt káposztát, majd a meghámozott fokhagymagerezdekkel a roládok mellé tesszük a serpenyőbe, hozzáöntjük a fehérbort, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Lefedjük, és kb. 45 perc alatt készre pároljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre