Elkészítés: Megfőzök 1 zacskó csigatésztát, majd lecsepegtetem és hűlni hagyom. Apró kockákra vágok 30 dkg trappista sajtot és 2-3 db megmosott, meghámozott édes almát. A sajtot, az almát és egy 0,5 literes tejfölt hozzákeverek a tésztához, megsózom, borsozom, és tálalásig a hűtőbe teszem. Fogyasztás előtt ráteszek még néhány evőkanál tubusos majonézt és jól összekeverem, mivel gyorsan magába szívja. Üvegtányérokban, szójafasírtokkal tálalom. Nagyon finom, laktató, ráadásul nagy adag, így másnap vihetünk belőle a munkahelyünkre is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre