Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tavaszi zöldségragu spárgával és retekkel

default user icon

Hozzávalók

  • 30 dkg fehér spárga
  • 30 dkg zöld spárga
  • 1 csokor hónapos retek
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kis doboz konzerv kukorica
  • 1 kis csokor petrezselyem zöldje
  • 1-2 ek citromlé
  • zsiradék

Elkészítés

    1. A kétféle spárgát megtisztítjuk, mindkettőről letörjük az alsó, fás részt. A fehér spárga szárát zöldséghámozóval vékonyan le is hántjuk, végül mindkétfélét kétcentis darabokra felvágjuk.
    2. A retket megtisztítjuk, felaprítjuk. Meghámozzuk a vöröshagymát, és nagyobb kockára vágjuk. Kevés zsiradékon dinszteljük, majd rádobjuk a spárgát és a retket, kicsit sózzuk, és együtt pároljuk.
    3. Ha már kész, hozzákeverjük a leszűrt kukoricát is. Sóval, összevágott petrezselyem zöldjével és egy kis citromlével ízesítjük, jól összeforrósítjuk.

    SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: GRILLEZETT SPÁRGA RIZOTTÓVAL ÉS CSIRKEMELLEL >>> 

    11 LAKTATÓ HÚSMENTES ÉTEL >>> 

Megjegyzés

Fotó és recept: Vidék íze.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin