Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Szélesmetélt mustáros marhahússal

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg marhahátszín
  • 2 ek olívaolaj
  • bors
  • 1 fej hagyma
  • 20 dkg csiperkegomba
  • 3 ek magos mustár
  • 3 dl tejszín
  • 1 ek citromlé

Elkészítés

    1. A hátszínt vágjuk csíkokra, és a felforrósított olajon pirítsuk meg. Közben borsozzuk meg. Ha átsült, vegyük ki, sózzuk meg, és tartsuk melegen.
    2. A visszamaradt zsiradékon pirítsuk meg a felaprított hagymát, majd adjuk hozzá a nagyobb darabokra vágott gombát. Ha megpirult, keverjük hozzá a mustárt, és engedjük fel a tejszínnel. Főzzük a szószt pár percig, amíg besűrűsödik. Ízesítsük sóval és borssal.
    3. Az alaprecept szerint elkészített tésztát nyújtsuk vékonyra, vágjuk 1-1,5 cm széles csíkokra, majd főzzük ki sós vízben pár perc alatt. Tálaljuk a mustáros szósszal és a marhahússal.

      MARHA- ÉS BORJÚHÚSSAL KÉSZÜLT FINOMSÁGOK MINDEN ALKALOMRA >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin