Egy kb. 20x20cm-es, szögletes tepsit kibélelünk sütőpapírral úgy, hogy az oldalát is lefedjük vele. A kekszet morzsásra törjük. A vajat a fehércsokival vízgőz felett megolvasztjuk, és a kekszmorzsára öntjük. Elkeverjük, majd egyenletesen az előkészített tepsi aljába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a krémet.
30 dkg szedret a nádcukorral és a vanília kikapart magjaival egy kis lábasba tesszük, és 8-10 perc alatt sziruposra főzzük.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, és ha megpuhultak, belekeverjük a meleg szederkrémbe, és hagyjuk kihűlni.
A tejszínhez keverjük a cukrot, és kemény habbá verjük. A joghurtot elkeverjük a szederrel, majd óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot. A masszát a kekszes alapra simítjuk, és legalább 3-4 órát vagy egy éjszakát hűtjük. A maradék szederrel díszítjük, és kockára vágva tálaljuk.