Sült hagyma

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • néhány vöröshagyma
  • másfél maréknyi liszt
  • olaj
  • kevés só

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymákat meghámozzuk, negyedeljük, majd csíkokra vágjuk. A lisztben megforgatjuk. Felhevített olajba annyit rakunk, amennyit ellep az olaj. Addig sütjük, míg aranybarna lesz. Ezután konyhai papírtörlőre tesszük, enyhén sósan és natúran is fogyasztható. Ajánlott köretként, de magában is ízletes.

Megjegyzés

Akkor jó, ha kissé édeskés az íze. Hátránya, hogy néha elég olajos marad.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin