Elkészítés: A húst apróra felvágjuk.
2 evőkanál olívaolajon 2-3 percig pároljuk az összedarabolt hagymát, paprikát és paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük 1 dl vízzel, és beledobjuk a húst. 1 csapott evőkanál gyros fűszerkeveréket összekeverünk 0,5 dl vízzel, és ezt is ráöntjük. Jól összeforraljuk, ráöntjük a tejszínt, és addig forraljuk, míg nem marad lé alatta, csak a szaftos hús.
Sült burgonyát adhatunk hozzá. Tehetünk mellé még szeletelt uborkát, paprikát vagy hagymát, paradicsomot, esetleg káposztakeverékét, és végül az egészet leöntjük kefires vagy joghurtos
öntettel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre