Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sajtos póréhagymaleves

Hozzávalók

  • A leveshez:
  • 1 db póréhagyma (nagy)
  • 1,5 ek vaj
  • 1,5 l húslevesalaplé
  • 30 dkg natúr krémsajt
  • 2 dl főzőtejszín
  • őrölt bors
  • A tálaláshoz:
  • reszelt sajt
  • petrezselyem
  • pirítós

Elkészítés

    1. A felaprított póréhagymát megfonnyasztjuk a vajon, majd felöntjük az alaplével. Felforraljuk, és 10-15 percig lefedve főzzük.
    2. A krémsajtot összekeverjük a főzőtejszínnel. Megsózzuk, megborsozzuk, majd merünk rá néhány kanál forró leves. Alaposan elkeverjük, és a leveshez öntjük. Felforraljuk, és további 3 percig főzzük.
    3. Reszelt sajttal és friss petrezselyemmel megszórva, pirítóssal tálaljuk.

      A recept videón >>> 

      MÉG TÖBB RECEPT PÓRÉHAGYMÁVAL >>> 

      A LEGJOBB SAJTOS RECEPTEK >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin