Elkészítés: A póréhagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot bevagdossuk, leforrázzuk, a héját lehúzzuk, vékony szeletekre vágjuk. A leveszöldséget megtisztítjuk, apróra vágjuk. A mozzarellát lecsöpögtetjük, kockákra vágjuk. A póréhagymát, a paradicsomot, a vékonyra szeletelt karalábét egy kivajazott tűzálló tálba sorokban félig egymásra fektetjük, a leveszöldséget rászórjuk, majd az egészet megsózzuk, megborsozzuk. A tejszínt a tejjel elkeverjük, és a zöldségekre öntjük. A reszelt sajtot, majd a kockára vágott mozzarellát a tetejére szórjuk, a vajat rámorzsoljuk. A tálat hideg sütőbe toljuk, majd 180 fokon kb. 40 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre