Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Petrezselymes kukoricasaláta

15 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A petrezselymet hideg vízben megmossuk, lecsepegtetjük, majd a leveleit apróra vágjuk. Az 1/3-át félretesszük.

2.

A tejfölt elkeverjük a majonézzel és a mustárral, megsózzuk, megborsozzuk ízlés szerint, majd a citrom levével megcsöpögtetjük. Ezután a tejfölös majonézbe belekeverjük a feldarabolt petrezselymet.

3.

1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek, majd belekeverjük a lecsepegtetett kukoricát. A félretett petrezselyemmel meghintve tálaljuk.

MAIS BITTE! ÍGY LESZ TÖKÉLETES A FŐTT KUKORICA>>> 

ELHASALTAK A NAGY MÁRKÁK A KONZERVKUKORICA-TESZTEN!>>> 

A MINDENRE JÓ KUKORICA - SZUPER ÖTLETEK, HOGYAN HASZNÁLD FEL>>> 

Megjegyzés

Sültek mellé köretként kiváló. - Galcsill

Ezek is érdekelhetnek

Friss