Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Padlizsánsaláta paradicsommal és mozzarellával

default user icon
4.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók: 40 dkg padlizsán, 20 dkg paradicsom, 20 dkg mozzarella, citromlé, olívaolaj, só, bazsalikom.

Elkészítés

    Elkészítése: A padlizsánt megmossuk és rostsütő lapon, tűzhely lapján vagy egy lapos serpenyőben minden oldalát alaposan megpirítjuk. Ezután meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. Egy salátástálba helyezünk egy sor padlizsánt, egy sor tisztára mosott és karikára vágott paradicsom ot, és egy sor vékonyra szeletelt mozzarellát. A rétegezést addig folytatjuk, míg meg nem telik az edény, vagy el nem fogy az alapanyag. Meglocsoljuk vízből, citromléből, sóból, olívaolajból álló salátaöntettel, tetejét megszórjuk illatos bazsalikommal.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin