Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette borklub: padlizsános lecsó paradicsomos túrógombóccal

default user icon
MME
Főzés közben te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen bor illik az ételhez? Vagy esetleg azon, hogy magát az ételt milyen borral ízesítsd? Új sorozatunkban, a Mindmegette Borklubban választ kapsz ezekre a kérdésekre. Október bora a kadarka. Kis-Barta Éva, az egri Tóth Ferenc Pincészet képviseletében padlizsános lecsót készített paradicsomos túrógombóccal, amit Kadarkával ízesített.

A PADLIZSÁNOS LECSÓ PARADICSOMOS TÚRÓGOMBÓCCAL RECEPTJÉT ITT TALÁLOD!>>> 

CUKKINIS LECSÓ KECSKESAJTTAL>>> 

SHAKSHUKA CSÍPŐSEN (ARAB LECSÓ)>>> 

JOGHURTOS PADLIZSÁNKRÉM>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss