Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, szükség szerint kiklopfoljuk, fűszerezzük. Egy jénaiba kis olajat csepegtetünk, majd a felvágott hagymát rádobjuk. Erre rárakunk egy réteg húst. Egy kis edényben a mézet és a mustárt összekeverjük egy kis vízzel, hogy ne legyen annyira sűrű. Ezt ráöntjük a húsra, majd még egy réteg hús, és megint szósz következik, ameddig van anyagunk. A végén az egészre sajtot reszelünk, és fólia alatt kb. 30 percig sütjük 190-200 fokon (légkeveréssel). Ha már puha a hús, a fóliát levéve rápirítjuk a sajtot. Párolt rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre