Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mazsolás–diós saláta

MME MME
3/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A salátát megmossuk, leveleire szedjük. Néhány darabot félreteszünk, a többit apró darabokra tépkedjük. A mazsolát leöblítjük. A sárgarépát megmossuk, meghámozzuk, lereszeljük. A paradicsomot és az almát megmossuk, felszeleteljük.

Elkészítés: Egy salátástál aljára helyezzünk az egészben hagyott salátaleveleket. A mazsolát, a répát, a paradicsomot, az almát és a diót egy másik tálban óvatosan összekeverjük, majd a salátástálba öntjük. Meglocsoljuk a szójaszósszal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és azonnal tálaljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 291 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek