A tésztához a lisztet, a vajat, a porcukrot és a sót gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd folpackba csomagolva 30 percre hűtőbe tesszük.
Egy 18 cm-es kapcsos tortaformát kivajazunk, és kibéleljük a kinyújtott tésztával úgy, hogy kb. 4 cm-es pereme legyen. Sütőpapírral kibéleljük, száraz babot vagy lencsét szórunk bele, és 175 fokon 10 perc alatt elősütjük.
A krémsajtot kikeverjük a cukorral, a tojássárgájával és a citromhéjjal. A fehérjét egy csipet sóval habbá verjük, majd lazán összeforgatjuk a krémsajtos masszával. A tésztára kanalazzuk, és belenyomkodjuk a málnát is.
A tetejét megszórjuk mandulával és visszatesszük a sütőbe kb. 50-60 percre. (Ekkor még remeg a teteje, de hűlés közben szépen megszilárdul.) Ha teljesen kihűlt, felszeleteljük, megszórjuk porcukorral és málnával díszítjük.