Keress receptre vagy hozzávalóra

Majorannás csirkemell tésztával

Hozzávalók

  • 1 fej lila hagyma
  • 40 dkg csirkemell
  • 1 tk ételízesítő
  • 1 kis doboz tejföl
  • majoránna
  • olaj
  • víz
  • 50 dkg kagylótészta

Elkészítés

    1. A lilahagymát apróra vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Ezután a kis kockákra vágott és lemosott csirkemell darabokat hozzáadjuk, sóval, majorannával és a maggi ételízesítővel ízesítjük, majd felöntjük 2-3 dl vízzel. Amikor a csirkemell megpuhult hozzáadjuk a simára kavart tejfölt és összeforraljuk.
    2. Időközben enyhén sós vízben megfőzzük a kagyló tésztát. A kész csirkemellet a tésztára halmozva tálaljuk.

     

Megjegyzés

Please log into Facebook.

Csizoo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin