Lengyel tojás (zsidótojás)

default user icon
3 4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 20 dkg máj (kacsamáj, csirkemáj)
  • 4 tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • paprika
  • bors
  • kb. 2 evőkanál mustár

Elkészítés

    Elkészítés: Az olajat felhevítjük, rádobjuk az apróra vágott vöröshagymát, üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paprikát, pár másodpercig pirítjuk. Utána rádobjuk a csíkokra vágott májat és pár perc alatt készre sütjük. Félretesszük hűlni. A 4 tojást keményre főzzük.

    Apróra vágjuk a főtt tojást, és hozzákeverjük a kihűlt hagymás májat. Sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a mustárt, majd botmixerrel összeturmixoljuk. Pár órára hűtőben állni hagyjuk. Kenyérre kenve fogyasztjuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Kertesi Lászlóné 10 évvel ezelőtt
Májkrémmel is készíthető, úgy is nagyon finom.
Kertesi Lászlóné 10 évvel ezelőtt
Májkrémmel is készíthető, úgy is nagyon finom.
Kertesi Lászlóné 10 évvel ezelőtt
Májkrémmel is készíthető, úgy is nagyon finom.

Hasonló Receptek

Magazin