Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 mennyei finom gulyásleves, amit bármikor elkészíthetsz, biztosan el fog fogyni az utolsó cseppig

default user icon
MME
A gulyás különösen az őszi-téli időszakban népszerű étel: laktató, melengető, már egy tányér elegendő energiát biztosít. Sokféleképpen el lehet készíteni, erről az ételről is elmondhatjuk: ahány ház, annyi recept. Íme, a mi kedvenceink!

A gulyáslevest rengeteg módon el lehet készíteni, de vannak alapvető szabályok, amelyekben mindenki egyetért, aki valaha főzött már gulyást. Az egyik ilyen, hogy a gulyáslevest berántani óriási bűnnek számít. Ha a leves híg, akkor sem szabad lisztet használni a sűrítéséhez, hanem inkább paradicsompasztával kell az állagán javítani. Eredetileg a gulyást marhahúsból készítették, de bármilyen hús felhasználható hozzá, így akár birkahús, sertéshús de még baromfi is kerülhet bele. Sőt van zöldséges változata is, amikor húst nem is tesznek bele – ez a hamisgulyás.

Mi most 7 húsos gulyás és gulyásleves receptet hoztunk, készítsd el akár mindegyiket!

GULYÁSLEVES BOGRÁCSBAN>>> 

GULYÁSLEVES, AHOGY ANYUKÁM KÉSZÍTI>>> 

BABGULYÁS>>> 

PÁZMÁNDI GOMBÓCGULYÁS>>> 

LENCSEGULYÁS>>> 

GULYÁSLEVES HÁZI CSIPETKÉVEL>>> 

GULYÁSLEVES DEBRECENIVEL>>> 

 

Még több gulyás recept itt!>>> 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss