A gulyáslevest rengeteg módon el lehet készíteni, de vannak alapvető szabályok, amelyekben mindenki egyetért, aki valaha főzött már gulyást. Az egyik ilyen, hogy a gulyáslevest berántani óriási bűnnek számít. Ha a leves híg, akkor sem szabad lisztet használni a sűrítéséhez, hanem inkább paradicsompasztával kell az állagán javítani. Eredetileg a gulyást marhahúsból készítették, de bármilyen hús felhasználható hozzá, így akár birkahús, sertéshús de még baromfi is kerülhet bele. Sőt van zöldséges változata is, amikor húst nem is tesznek bele – ez a hamisgulyás.
Mi most 7 húsos gulyás és gulyásleves receptet hoztunk, készítsd el akár mindegyiket!
GULYÁSLEVES BOGRÁCSBAN>>>
GULYÁSLEVES, AHOGY ANYUKÁM KÉSZÍTI>>>
BABGULYÁS>>>
PÁZMÁNDI GOMBÓCGULYÁS>>>
LENCSEGULYÁS>>>
GULYÁSLEVES HÁZI CSIPETKÉVEL>>>
GULYÁSLEVES DEBRECENIVEL>>>
Még több gulyás recept itt!>>>