Legényfogó leves

default user icon
3 3.8/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 fej hagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 15 dkg leveszöldség
  • 10 dkg gomba
  • 40 dkg csirkemell
  • 10 dkg zöldborsó
  • 20 dkg csirkemáj
  • 1 dl tejföl
  • 1 dl tejszín
  • fél citrom leve
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: Az apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a felkockázott leveszöldséget és a gombát, átpirítom. Beleteszem az apróra vágott csirkehúst, felöntöm másfél liter vízzel, sózom, borsozom. Ha a hús félig megpuhult, beleteszem a felszeletelt májat, majd a borsót. Ha készre főtt, tejszínnel és tejföllel dúsítom, és hozzáadom fél citrom levét.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Tetézi Éva 5 évvel ezelőtt
Gratulálok a recepthez! Eddig csak szerettem ezt a levest, most már el is tudom készíteni! :)
Szilvi 8 évvel ezelőtt
Nagyon finom! Ma főztem meg. Min. két tányérral kell enni belőle.
Győrfiné Sz. Krisztina 8 évvel ezelőtt
Ez tényleg nagyon finom. Én máj nélkül és a végén kaporral megbolondítva szoktam elkészíteni.

Hasonló Receptek

Magazin