Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meggyalázta az alapanyagot A Konyhafőnök versenyzője - Videó

default user icon
MME
Augusztus 21-én indult A Konyhafőnök jubileumi, tizedik évada, mely alig pár adás alatt már eddig is számtalan meglepő pillanatot hozott, ám úgy tűnik, nem telik majd el egyetlen epizód sem meghökkentő dolog nélkül.

A Konyhafőnökben idén tizedik alkalommal küzdenek meg egymással a civil, hobbiszakácsok, hogy megnyerjék a fődíjat és vele az elismerést. Rögtön az első adásban feltűnt egy olyan versenyző, akit a három zsűritag közül ketten is ismertek, ugyanis Zé és Jenő is randizott a hölggyel korábban, ám egyik séf sem ismerte fel az illetőt. Egy következő adásban pedig megelevenedett a L'ecsó című animációs film, ugyanis az egyik játékos pulcsijában egy igazi, házi patkány élt.

A Konyhafőnök válogatói a héten tovább folytatódnak, és senki sincs biztonságban, a séfek ugyanis bárkit, bármikor kiejthetnek, ha fatális hibát vét. A tegnapi adásban többen is távoztak, közük Stefanóval, aki Rácz Jenő szerint "meggyalázta az alapanyagot", a halat.

"Nem igazán tudta, hogy kell feldolgozni az alapanyagot, nem szedte le a pikkelyt, nem tudta lefilézni, levágta a farkát, egyszerűen rossz volt nézni" – indokolta a versenyző távozását Sárközi Ákos.

Borítókép: RTL/Tulok András

Ezek is érdekelhetnek

Friss