A paradicsomszósz, és a pizzatészta a lényeg, a többi a körítés, ami, ha jól néz ki gyerekszemmel is, akkor már teljes a siker, hiszen egy pizzapofának le lehet enni sorban az orrát, haját, fülét…
Az első pár pizzának csak a feltétje fogyott és a tészta maradt, de végül sikerült igazán finomra hangolni!
Ezt nálunk gyerek, felnőtt egyaránt kedveli.
POFONEGYSZERŰ PALEO PIZZATÉSZTA >>>
A feltéteknek csak a fantázia, és a hűtőnk, spájzunk készletei szabnak határt. Nekem bevált módszer, hogy ha valamilyen zöldséget nem akarnak megenni a gyerekek, abból bizony pizzapofa készül! Ki tudja miért, de elfogy!
A tetejét vagy parmezánnal szórom meg, bár ez az, az íz, amit nem könnyű gyerekként szeretni, vagy a megmaradt tojássárgájából és kókusztejszínből készítek egy enyhén citromos keveréket, amivel kicsit meglocsolom.