Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kolbászkrémes töltött hagyma

default user icon

Hozzávalók

  • 15 dkg szárazkolbász
  • 2 db kemény tojás
  • 2 púpozott ek tejföl
  • 4 fej vöröshagyma (nagyobb)
  • A tálaláshoz:
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • saláta

Elkészítés

    1. A kolbászt felaprítjuk, és késes aprítóba tesszük a megtisztított, elmorzsolt tojásokkal, valamint a tejföl lel együtt, és krémesre törjük.
    2. A hagymákat megtisztítjuk, a talpukat egyenesre vágjuk, majd levágjuk a tetejüket. Egy lábasba tesszük őket, és annyi forrásban lévő vizet öntünk rá, amennyi ellepi őket, és közepes lángon 4-5 percig főzzük. Ezután a hagymákat szűrőkanállal kiszedjük, és hagyjuk kissé hűlni őket. Rövid pengéjű kés és kiskanál segítségével óvatosan kivájjuk a belsejüket úgy, hogy 2-3 külső réteg maradjon.
    3. A kivájt hagymákat a kolbászkrémmel megtöltjük, és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 20 percre. Egy kevés felaprított petrezselyemmel megszórva, továbbá olívaolajjal ízesített salátával körítve tálaljuk.

    6 ISTENI TÖLTÖTT ZÖLDSÉG RECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>>

    12 KOLBÁSZOS FOGÁS, AMI UTÁN MINDENKI MEGNYALJA MIND A TÍZ UJJÁT! >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin