A kolbászt felaprítjuk, és késes aprítóba tesszük a megtisztított, elmorzsolt tojásokkal, valamint a tejföllel együtt, és krémesre törjük.
A hagymákat megtisztítjuk, a talpukat egyenesre vágjuk, majd levágjuk a tetejüket. Egy lábasba tesszük őket, és annyi forrásban lévő vizet öntünk rá, amennyi ellepi őket, és közepes lángon 4-5 percig főzzük. Ezután a hagymákat szűrőkanállal kiszedjük, és hagyjuk kissé hűlni őket. Rövid pengéjű kés és kiskanál segítségével óvatosan kivájjuk a belsejüket úgy, hogy 2-3 külső réteg maradjon.
A kivájt hagymákat a kolbászkrémmel megtöltjük, és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 20 percre. Egy kevés felaprított petrezselyemmel megszórva, továbbá olívaolajjal ízesített salátával körítve tálaljuk.