Kávés csokitorta (glutén- és cukormentes)

Hozzávalók

  • A piskótához:
  • 4 db tojás
  • 3 ek Nocarb rost sütőmix
  • 3 g sütőpor
  • 0,5 dl főzött kávé
  • A krémhez:
  • 2 dl mandulatej
  • 2 dl főzött kávé
  • 2 cs Nocarb kakaós pudingpor
  • édesítőszer
  • 5 g diabetikus étbevonó vagy paleo csokoládé
  • A tetejére:
  • diabetikus étbevonó

Elkészítés

    1. A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, majd kemény habot verünk a fehérjéből. Lassan belekeverjük a piskóta többi hozzávalóját és a tojássárgákat is. 180 fokon kb. 15-20 perc alatt készre sütjük egy szilikon formában.
    2. A pudingokat, a kávét, a mandulatejet, az édesítőt és a gőz felett megolvasztott étbevonót kikeverjük, majd felfőzzük.
    3. A kihűlt piskótát kettévágjuk, és megtöltjük krémmel. Az étbevonót felolvasztjuk a kávéval, és a torta tetejére csorgatjuk. Csokidarabokkal díszítjük.

Megjegyzés

Ezt a desszertet fogyaszthatják glutén-, tej- és cukormentes diétában is.

mona diétás receptjei
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin