Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ízletes gluténmentes péksütemények? Nincs akadálya!

A gluténérzékenység egyre többeket érint. Van, aki gyógymódként, mások megelőzésképp döntenek úgy, hogy gluténmentes étrendet követnek. A Panasonic SD-ZX2522 kenyérsütő most segítséget nyújt ehhez.

A mellékelt használati utasítás alapján könnyen beállíthatod a megfelelő programot, a kenyér méretét és héjának színét, valamint a sütési időt is. Akár egyszemélyes kis veknit vagy családi méretű kenyeret szeretnél készíteni, a gép igazodik az egyéni igényekhez. Összesen 37 lehetőséget kínál fel a gép, amelyek között például sokmagvas, rozsos, olasz vagy francia kenyérfélék is választhatók, de akár süteményeket, kalácsot, pizzatésztát, sőt még lekvárt vagy kompótot is készíthetsz. Ráadásul a Panasonic kenyérsütőjének a rusztikus kézműveskenyér, a rusztikus kovászos kenyér vagy a rusztikus teasütemény sem jelenthet problémát.

Szeretnél reggelente friss kenyér illatára ébredni? Az időzítő funkciónak és az automatikus adagolónak – legyen szó élesztőről, mazsoláról vagy magokról – köszönhetően már előző este bekészítheted a hozzávalókat és beállíthatod a gépet. A kenyérsütő nagyon csendes, így a család biztosan nem fog felébredni arra, ha a házi „pék” megkezdi a munkát. Nem csak melegen, de még 1-2 nappal később is friss kenyeret fogyaszthattok. Használat után pedig elég mindössze átöblíteni és áttörölni a gépet, a Diamond-fluoro bevonatnak köszönhetően ugyanis nem tapad oda a tészta a sütőedényhez.

Praktikussága mellett a designja is egy döntő érv lehet a Panasonic új kenyérsütő gépe mellett. Elegáns fekete színével, rozsdamentes acél kivitelben, modern, lapos „érintőüveges” és így könnyen kezelhető gombokkal minden konyha nélkülözhetetlen részévé válik.

A Panasonic jelentős kutatás-fejlesztési munkát végzett, hogy a megfelelő műveletsort, hőmérsékletet és sütési időt alkalmazó, innovatív technológiát dolgozza ki az ízletes, gluténmentes péksütemények elkészítéséhez. Készüléke nem csak kenyér, de már főző- és süteménytészta előállításához is kínál opciót. A gluténérzékenyeknek így nem kell már beérniük csak a rosszabb, utóízzel járó termékekkel, az eredmény pedig ugyanúgy, 100 százalékban gluténmentes készítmény!

Te már beszerezted az új Panasonic SD-ZX2522 kenyérsütőt?

Ezek is érdekelhetnek