Karfiolfasírt

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg karfiol
  • 2 tojás
  • bors
  • majoránna
  • 1-2 evőkanál morzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés: A karfiolt rózsákra szedve sós-borsos vízben puhára főzzük.

    Leszűrjük, villával finomra törjük, ízlés szerint só-bors-majoránna keverékével (esetleg bármi más fűszerrel) ízesítjük. A 2 tojással egybedolgozzuk a masszát, ha túl lágynak találjuk, kevés zsemlemorzsával szikkasztjuk.

    Kis pogácsákat formázunk, és forró olajban aranybarnára sütjük. Csípős ketchuppal az igazi.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin