Elkészítés: 4 tojássárgáját 20 kanál cukorral, 6 kanál olajjal és 4 kanál tejjel habosra keverünk. 4 tojásfehérjét habosra verünk 4 kanál cukorral. A sárgájához hozzáadunk még 20 kanál tejet, 24 kanál lisztet a sütőporral elkeverve és a felvert tojásfehérjéket, ebből piskótát sütünk. Amikor kész, levágunk belőle egy vékony lapot, ezt hozzámorzsoljuk a lereszelt narancsokhoz, hozzáadunk még 3 kanál előzőleg 2 dl vízben felforralt lekvárt. Ezt a narancsos krémet a piskóta tetejére kenjük, a tetejére olvasztott csokit öntünk, majd kockára vágva kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre