Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos tortellini padlizsános paradicsomszósszal

MME MME
4/5
30 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: Felteszünk vizet forrni. A fokhagymát meghámozzuk, széles pengéjű késsel szétnyomjuk. A paradicsomot meghámozzuk, húsát feldaraboljuk. A padlizsánt megmossuk, és héjastól apró kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés A tortellinit kb. 12–15 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük és félretesszük. Széles edényben felforrósítjuk az olajat, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsom húsát és a padlizsánt. Lassú kevergetés mellett addig pároljuk, amíg a padlizsán és a paradicsom sűrű mártássá fő össze. Ha kész, megszórjuk a zöldpetrezselyemmel. A húsos tortellinit hozzáadjuk a szószhoz, és gyenge tűzön még néhány percig együtt is melegítjük, hogy a tortellini és a mártás jól összeérjen. Tálaláskor reszelt parmezán sajtot kínálunk hozzá.

Ezek is érdekelhetnek

Friss