Elkészítés: A húst szeletekre vágom, kiklopfolom, majd sóval, borssal ízesítem. Rövid ideig állni hagyom a hűtőben, hogy érjen az íze. A hagymát üvegesre pirítom, majd hozzáadom a felszeletelt gombát. Sózom, borsozom, és hagyom, hogy a saját levében párolódjon. Hozzáadom a leveskockát, vagy ételízesítővel ízesítem. Ha a gomba puha, rászórok kb. 1 evőkanál lisztet, majd felöntöm a tejföllel, ízlés szerint tovább fűszerezem.
A húst megsütöm, akár tepsiben, akár olajban, és beleteszem a mártásba. Szép üvegtálban kínálom, általában rizzsel, de zsemlegonbóccal is isteni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre