Elkészítés: Megkaparjuk a sárgarépat, és 15 percig ételízesítős vizben főzzük, majd kivesszük és lehűtjük. Egy éles késsel 5 cm hosszú darabokra vágjuk, az alsó felét késsel megkerekítjük, hogy hordóformája legyen, majd vízszintesen 2 mm-es sáncokat húzunk rá késsel, itt lesznek az abroncsok! Kivájjuk a hordók közepét késsel úgy, hogy maradjon 1 cm-es vastag fala. Bekenjük margarinnal az abroncsok helyét, és zöldpaprikacsíkokat ragasztunk oda. Felül paradicsomszelettel, margarinnal ragasztva zárjuk majd le a hordókat. A következő töltelék kerül a hordókba: apróra vágott főtt gombát össze keverünk majonézzel, apróra vágott savanyúuborkával és petrezselyemzölddel. Ezzel töltjük a hordókat, alá dísznek keskeny csíkokra vágott saláta jár!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre