Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Habcsók vajkaramellás popcornnal

default user icon

Hozzávalók

  • 6 db tojásfehérje
  • 1 csipet só
  • 30 dkg kristálycukor
  • pár csepp citromlé
  • 3 marék karamellás Caramoon popcorn golyó

Elkészítés

    1. A popcorn golyókat egy aprítógéppel zúzzuk apróra.
    2. A tojásfehérjét elkezdjük felverni egy csipet sóval. Ha már elkezdett habosodni, adhatunk hozzá pár csepp citromlevet, hogy fényesebb legyen a hab. Apránként adjuk hozzá a cukrot, közben verjük folyamatosan addig, amíg kemény, sűrű, fényes masszát nem kapunk. Végül forgassuk bele az aprított karamellás popcornt.
    3. Kanalazzuk a masszát csillagcsöves habzsákba, és nyomjunk belőle kisebb habcsókokat a sütőpapírral letakart sütőlemezre. Ekkor szórhatunk még rá díszítésként a zúzott popcorn-ból, esetleg cukorgyönggyel is díszíthetjük.
    4. Toljuk be a 100 fokra előmelegített sütőbe, és szárítsuk légkeveréssel kb. 60 percig. Ha kész, hagyjuk teljesen kihűlni.

    A RECEPTHEZ TARTOZÓ VIDEÓT, ITT TALÁLOD! 

    TOVÁBBI RECEPTEK CARAMOONNAL! 

Megjegyzés

Fontos, hogy a popcornt olyan kicsire aprítsuk, hogy a csillagcsövön majd átférjen, ne dugítsa el.

MME
Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetes
Hirdetes

Hasonló Receptek

Hirdetes
Hirdetes