Elkészítés: Először süssük 8-10 darab palacsintát - mindenki a saját jól bevált palacsintareceptje szerint készítse el.
A töltelék hozzávalóit tegyük bele egy tálba, majd alaposan keverjük össze, ízlés szerint tehetünk bele több cukrot és rumot.
A kisült palacsintákat töltsük meg a diós töltelékkel, majd hajtogassuk mindegyiket háromszögbe.
Az öntethez a csokoládét olvasszuk fel gőzfürdő fölött, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót, és keverjük simára.
Tálalás előtt a megtöltött palacsintákat helyezzük tányérra, majd ízlés szerint csorgassuk meg a csokoládés öntettel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre