Elkészítés: Az alufólia tekercsről letépek 8 négyzet alakú darabot. Ezek közepére teszek 2-2 vékony szalonnaszeletet, arra jön az előzetesen megsózott, megborsozott csirkecomb vagy a hasonló méretűre szelt melldarab, aztán rájuk fektetem a felkarikázott hagymát és fokhagymát. Ekkor jöhet még egy kis ételízesítő, de nem kötelező. Az egészet színes paprikaszeletekkel koronázom, majd az alufóliát úgy hajtogatom össze, hogy légmentesen körbezáruljon az összes alkotórész.
Az így keletkezett kis batyukat egymás mellé helyezem egy száraz tepsibe, aztán 25-30 percig sütöm közepes hőmérsékleten.
Bármilyen köret illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre