Elkészítés: A piskótát magam sütöm, így finomabb és olcsobb is! Három darabra vágom. Elkészítem a krémet: a túrót áttöröm, a tejszínt a cukorral jó kemény habbá verem. A túrót összekeverem a mascarponéval, hozzáteszem a tejszínt, a citrom lereszelt héját, a cukrot, a vaníliás cukrot. Végül az eperdarabokat is hozzáteszem, és óvatosan, lazán összekeverem. A piskótalapokat megkenem az eperlekvárral,majd rákenem a krémet (kb. 3 ujjnyi vastagon). A végén az egészet körbekenem a maradék krémmel. Esetleg eperdarabokkal díszíthetjük, vagy a maradék krémet habzsákból rányomjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre