Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Egyszerű kolbászos lecsó

default user icon

Hozzávalók

  • 2 fej vöröshagyma
  • 1,5 kg paprika
  • 50 dkg paradicsom
  • 2 szál kolbász
  • olaj
  • bors
  • 1 ek pirospaprika
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés

    1. A hagymát és a paprikát megtiszítjuk és felaprítjuk. A paradicsomot felkockázzuk, a kolbászt felkarikázzuk.
    2. Egy kevés olajon megsütjük a kolbászkarikákat, majd kiszedjük, és félretesszük. A visszamaradt zsiradékon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk pirospaprikával. Aláöntünk egy kevés vizet, összekeverjük, és hozzáadjuk a paprikát. Megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt  10-15 percig főzzük. Beletesszük az áttört fokhagymát és a paradicsomot, majd további kb. 10 perc alatt készre főzzük.
    3. Végül belekeverjük a kolbászkarikákat, és melegen, kenyérrel tálaljuk.

      Még több lecsórecept >>> 

      A legjobb magyaros receptek >>> 

      Friss paprikával és paradicsommal >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin