Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyél, amennyit akarsz, de nem mindegy, mit: itt a Reese Witherspoon program!

default user icon
MME
Vannak hollywoodi sztárok, akik gondosan lemérik, mikor, miből mennyit ehetnek. És van Reese, aki nem diétázik. Helyette az egészséges életmód híve, és ma már saját életmódprogramját hirdeti - nem csak Amerikában!

A hollywoodi színésznőt dr. Szösziként ismertük meg, noha a Kegyetlen játékok című filmmel vált ismertté, többek közt szerepelt az Amerikai pszichóban, a Vizet az elefántnak, vagy a Vadon című filmekben, és persze ott van Nyughatatlan című mozi, amelyért Oscar díjat is nyert. A magazinokban mégis legtöbbször divattipjeivel, beuaty-praktikával szerepelt, idén ősszel pedig új életmódprogramját hirdette meg.

Tudtad? Reese kedvence a chia mag. Tudj meg róla mindent! >>>

Reese életmódprogramja

A 39 éves szőke szépség az egészséges táplálkozás híve: diéta helyett úgy tartja formában magát, hogy a napi futás mellett tudatosan ügyel az étkezésére. Nem eszik húst, fehér lisztet, fehér cukrot, és kerüli a mesterséges színezékeket, ízfokozókat, adalékanyagokat. Mindezt úgy teszi, hogy imád enni: „Az evés nem csupán biológiai szükséget, sokkal inkább családi esemény. A vacsora nálunk szent és sérthetetlen: ilyenkor minden napi gondunkat átbeszéljük. Együtt. Ez a lényeg.”

Fogyj vidáman, megmutatjuk, hogyan!  >>>

egyszerű és hatásos!

A Reese-féle módszer nem túl ördöngös: ha kiiktatod az étkezésedből a fent leírtakat, akkor több nyers zöldséget és gyümölcsöt, teljes értékű gabonát fogyasztasz helyettük. A tudatos táplálkozás sokszor természetes velejárója a fogyás. „Ha tudatosan ügyelsz az étkezésedre, akkor nincs szükség diétára. Szebb lesz a bőröd, a hajad, jobb lesz a közérzeted és tovább élsz: megéri tehát egészségesen táplálkozni.” - vallja a háromgyerekes családanya. Kreativitásra, és jó ötletekre azonban szükség van a váltáshoz, amikor áttérsz a vitamindús étrendre.

reese online shop

Reese az életmódprogramja részeként megalapította Draper James nevű online boltját is, amelyben konyhai dekorációk mellett női ruhákat, irodaszereket is kínál. A szép szőke színésznő hamarosan visszavonul, és nem forgat több filmet, mert a családjával szeretne még több időt tölteni. De addig is láthatjuk még őt a dr. Szöszi új, 3. részében, és a Downsizing című moziban is, melyet 2017-ben vetítenek majd. Addig pedig velünk marad a Reese életmódprogram - reméljük, mi is olyan ragyogóak leszünk tőle, mint ő! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss