Elkészítés: A tészta hozzávalóiból a szokott módon omlós tésztát készítünk, 2 részre osztjuk úgy, hogy a tészta 2/3 részével kibéleljük a tepsit. Kézzel egyengetjük, nem nyújtjuk, mert a massza elég puha. A maradék 1/3 részből vékony hurkákat sodrunk majd a tészta tetejére.
A 4 tojásfehérjét habbá verjük, belekeverjük a tojássárgákat és a töltelék többi hozzávalóját is óvatosan, hogy ne törjön össze, majd a tészta tetejére öntjük. Ráhelyezzük a sodrott *hurkákat*, rácsokat képezve. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Tálalás előtt megszórjuk vaníliás cukorral.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre