Elkészítés: A fűszereket (ízlés szerint, a liszt nem kell bele) a tejjel összekeverem, és a vékonyra szeletelt csirkemelleket bepácolom ezzel a tejes páccal. A legjobb, ha egy órát a hűtőben tartjuk. A fagyasztott brokkolit és karfiolt egy hőálló tálba teszem, öntök alá 2-3 dl húslevest. Letakarom, és kb. 200 fokon 30-40 percre beteszem a sütőbe. Amíg párolódik, egy serpenyőben ropogós pirosra megsütöm a csíkokra vágott, előzőleg bepácolt csirkemellet. Amikor készen van, összekeverem egy tálban a zöldségeket, a megsütött húst, valamint a tejfölbe keverek egy evőkanál lisztet és azt is ráöntöm. Mindezt egyben beteszem a sütőbe kb. 20 percre.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre