Elkészítés: A csirkemelleket szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, mézet csorgatunk rájuk, és megszórjuk a finomra aprított kakukkfűvel, majd szeletenként megkenjük olívaolajjal. Pár órára hűtőbe tesszük.
A vizet felforraljuk,sózzuk, és a kukoricadarát állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük benne. Lehúzzuk a tűzről, és a kukoricát, a juhtúrót, a paprikakrémet, valamint a felaprított petrezselymet belekeverjük. Jól összedolgozzuk, hűlni hagyjuk, majd vizes kézzel apró gombócokat formálunk belőle.
A csirkemellszeleteket forró serpenyőben megsütjük, tálalásnál a gombócokat tejföllel meglocsoljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre