Csirkecombok zöldségágyon Gastrohobbi módra

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db csirke comb (alsó-; felső egyben)
  • 4 ek majonéz
  • 4 tk magos dijoni mustár
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 7 db burgonya
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 3 zsenge saláta cukkini
  • 3 fej lila hagyma
  • 2 sárgarépa
  • 1 csipet só
  • 1 csipet frissen őrölt fehér bors

Elkészítés

    1.

    A csirkecombokat alaposan átmosom, ha szükséges megtisztítom a kósza szőrszálaktól és tollaktól, ízlés szerint sózom, borsozom.

    2.

    A majonézt kikeverem a mustárral, a reszelt fokhagymával és az így kapott masszával bekenem a combokat.

    3.

    A zöldségeket ízlés szerint aprítom, egy sütőpapírral kibélelt tepsibe halmozom, sózom, a tetejére ráteszem a combokat és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 60 perc alatt készre sütöm.

    4.

    Forrón kínálom. Jó étvágyat!

     

     

     

     

     

     

Megjegyzés

A receptért köszönet a GastroHobbi.blog.hu-nak!

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások